Vi er godt i gang med planleggingen av årets Bedriftenes Dag. Vi er så glade at vi har fått med oss flere nye i komiteen som har bidratt med mange flotte, spennende forslag. Vi gleder oss til å dele årets program med publikum!

Komitéen består nå av Ståle Landaas – daglig leder i Karmøy Næringsråd, Per Velde – Næringssjef i Karmøy Kommune, Rannveig Madsen og Anne Kristin Helgeland fra Rogaland Ressurssenter, Line Østhus – daglig leder i Byen Vår Kopervik, Jonas Simonsen – representant for Skudenes&Aakra Sparebank. Ikke på bilde, men minst like viktig i arbeidet er Lovise H.K.M Falnes-Ellingsen – leder av Skudeneshavn Næringsforening.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *