Bedriftenes Dag – «Karmøys største nettverksdag for næringsdrivende»

Bedriftenes Dag konferansen så lys i 2012 etter et initiativ fra KarmøyNytt, Skudenes & Aakra Sparebank og Rogaland Ressurssenter. Behovet for en egen arena for kompetanse- og nettverksbygging for næringslivet var bakgrunn for ideen, og den aller første konferansen fant sted på Park Inn hotell, november 2012. Siden den gang har Bedriftenes Dag vært en årlig begivenhet for næringslivet i kommunen, med unntak av pandemi-året 2020, og konferansen har årlig samlet mellom 120 og 170 næringslivsledere til en dag med inspirasjon, nettverk og faglig påfyll.

Prisen «Årets- Vekst og Nyskaper» ble etablert allerede første konferanse-år, og har blitt en kåring og pris som henger høyt på Karmøy, og som engasjerer næringslivet. Tidligere banksjef i Skudenes & Aakra Sparebank Alf Inge Flokketveit var sterk pådriver for å få prisen etablert, sammen med KarmøyNytt, Karmøy kommune og Rogaland Ressurssenter. Og vedtekter/kriterier for prisen ble utarbeidet av KarmøyNytt, Rogaland Ressurssenter og Karmøy kommune i fellesskap. 

Fra 2023 er det Rogaland Ressurssenter AS som står alene som arrangør av Bedriftenes Dag i tett samarbeid med hovedsamarbeidspartner Skudenes & Aakra Sparebank. Karmøy Næringsråd og de noen av byforeningene i kommunen (Byen Vår Kopervik og Skudeneshavn Næringsforening) bidrar i programarbeidet sammen med Karmøy kommune og Skudenes & Aakra Sparebank. 

 
Arrangør av konferansen:
Rogaland Ressurssenter v/
Rannveig Madsen
Anne Kristin Helgeland
Hovedsamarbeidspartner
Skudenes&Aakra Sparebank
Generalsponsor
Karmøy Næringsråd
Sponsorer
Karmøy Kommune
Gasnor
Karmøy Nytt
Juryleder for Årets Vekst- og Nyskaper
Jonas Simonsen

Programkomité 2023: Ståle Landaas (Karmøy Næringsråd), Per Velde (næringssjef i Karmøy Kommune), Rannveig Madsen (Rogaland Ressurssenter, arrangør), Anne Kristin Helgeland (Rogaland Ressurssenter, arrangør), Line Østhus (Byen Vår kopervik), Jonas Simonsen (Skudenes&Aakra Sparebank), Lovise Helene Kristine Magalhaes Falnes-Ellingsen (Skudeneshavn Næringsforeningen, ikke tilstede på bildet)

Programkomitèen for 2024

• Rannveig Madsen, Rogaland Ressurssenter

• Anne Kristin Helgeland, Rogaland Ressurssenter

• Per Velde, næringssjef i Karmøy Kommune

• Jonas Simonsen, Skudenes&Aakra Sparebank

• Tommy Bygnes,  Karmøy Næringsråd

• Line Østhus, Byen Vår Kopervik

• Lovise Falnes-Ellingsen, Skudeneshavn Næringsforening

For spørsmål vedr. konferansen, ta kontakt med arrangør i Rogaland Ressurssenter
rannveig.madsen@rrs.no / anne.helgeland@rrs.no