På grunn av smittevernhensyn så har arrangøren bak Bedriftenes Dag bestemt seg for å avlyse årets konferanse.

Av: Kent Olsen, Karmøynytt

NÆRINGSLIV: – Med minimum en meter avstand så kan vi ha rundt halvparten av deltakerne som vi pleier å ha med på konferansen. Det gjør at vi ser at det er vanskelig å levere et kvalitativt godt innhold på konferansen når vi har mindre ressurser til disposisjon. Det sier daglig leder i Rogaland Ressurssenter, Anne Kristin Helgeland, som er medarrangør.

– Det er først og fremst av smittevernhensyn vi avlyser konferansen. Vi ønsker ikke legge til rette for en arena som kan bidra til at smitte spres, fortsetter hun. Videre forteller hun at det er tungt å måtte avlyse, men at det er det rette å gjøre for nettverkskonferansen i år.

– Det er ikke noe kjekt, men vi får se fremover mot neste år der vi lover å komme veldig sterkt tilbake med tidenes beste Bedriftenes Dag, sier hun.

Deler ut Vekst- og nyskaperprisen

Et fast innslag på arrangementet, som arrangeres av Rogaland Ressurssenter og Karmøynytt, har vært Vekst- og nyskaperprisen. Den vil fortsatt bli utdelt i år.
– Vi vil komme tilbake med mer, men juryen skal ha møte på onsdag der de vil bestemme kriteriene for årets tildeling. Senere i løpet av uka vil vi komme ut med en invitasjon til alle om å nominere kandidater, så vil vi også komme tilbake med hvilket format dette skal skje i uke 44 som er nyskapingsuka. De vil få en god presentasjon og det vil bli en høytidelig og fin markering av utdelingen, kommenterer hun videre.

Kategorier: Nyheter